Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Author Archives:

PULLED PORK – THE MOVIE

Bum! – Så er vi i gang igen. Og bare lige for at det ikke bliver ren repetition, ligger vi ud med en video. Temaet af “Pulled Pork” – og inden I nu alle sammen surfer videre til andre sites og tænker “øv mand, vær nu lidt original”, fordi gud og hver mand, laver pulled […]

View full post »

GRISEN ER TILBAGE!

Så er Grisen endeligt tilbage igen! Det har været en meget lang pause, alt for lang! De sidste 1 1/2 år har budt på et væld af gastronomiske oplevelser, desværre har jeg bare ikke haft tiden til at lave maden selv. I 2013 boede og arbejdede jeg on/off 1 år i Thailand og blev udsat […]

View full post »

MIDDAGEN – VII – SELLERI-IS M. ÆBLEGRANITE OG LAKRIDSMARENGS

Så kom vi frem til desserten og denne gang er det den fantastiske knoldselleri, der får rampelyset. Umiddelbart ikke nogen oplagt kandidat til en dessert, men faktisk smager en let sødet selleri ret meget som marcipan og passer derfor perfekt til det søde køkken. Knoldselleri og æbler er jo bedste venner, så derfor er det […]

View full post »