Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Sushi aften, del 1 – Rødfisk og miso rissoto.

Dette er en variant af en ret jeg fik på Umami.

Misoen og risen passer naturligt godt sammen, så for at får lidt syre ind i retten har jeg lavet lidt rå syltede rødbeder.
Den grillede rødfisk på toppen og så en sauce af fløde der er kogt ned med lidt teryiaki sauce runder det hele fint af.

Der var ret kaotisk i køkkenet, så jeg glemte at tage billeder 😉

Vi starter med en rødbede.


Snit den i meget tynde skiver.

Lav en lage af eddike, sukker og vand og hæld den over rødbederne.

2 flotte rødfiske filleter. Skær dem ud i passender stykker og grill dem “hårdt” på skindsiden på en grill pande.


Til rissotoen starter jeg med at svitse rissoto ris i olivenolie. Kom nogle kvaste hvidløg op i gryden. Tilsæt en god slat hvidvin.

Så skal vi tilsætte miso pastaen og lidt citron saft.

Forestil jer dette billede med en tyk fløde/teryiaki sauce henover fisken og forestil jer at det ser vildt godt ud!

Jeg var på sushi holdet denne aften, men rygtet ville vide at det smagte godt.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*