Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Ret #2 – Røget torskerogn i 3 forklædninger.

Røget torskerogn er en meget lækker spise som desværre ikke er så udbredt. Rognen får en delikat fyldig smag og en fed tekstur af røgningen som går godt med friske krydderurter.

1 stk røget torskerogn.


Som vi skærer op og så skraber rognen ud med en ske.

Så tager vi en spsk. god mayonnaise.

1 tsk. røget paprika.

Rør det hele sammen med lidt salt og peber.

De 3 forklædninger er brøndkarse, dild og karse. Vi starter med brøndkarsen som hakkes fint.

Lig en lille klat rogn oven på den hakkede brøndkarse.

Drys brøndkarse ovenpå rognen så den er helt dækket af brøndkarse. Flyt den derefter forsigtigt over på en ske.

Gør det samme med dild og karse og så er den appetizer klar.



Ret #2 – Røget torskerogn i 3 forklædninger. | Madbevægelsen -- danske madblogs - […] Som vi skærer op og så skraber rognen ud med en ske. Så tager vi en spsk.The rest is here: Ret #2 – Røget torskerogn i 3 forklædninger. Filed under gastronomi-nyt, griseriet · Tagged with delikat-fyldig, den-hakkede, dild, […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*