Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Griseriet takker for 2010.

Kære Alle,

Tak, tak, tak for et fantastisk 2010.

Hvad der startede som en blog til venner og bekendte,
spredte sig hurtigt ud i den danske blogosfære og året
sluttede af med international opmærksomhed.

Jeg er oprigtigt overrasket og meget taknemmelig for
den positive opmærksomhed Griseriet har fået i løbet
af året og jeg håber at jeg kan holde dampen oppe i 2011.

2011 kommer til at starte med et re-design af bloggen
og der bliver arbejdet hårdt for at højne kvalitets niveauet.

God jul og godt nytår – jeg håber at se jer alle i 2011.

Mvh…Jan

Griseriet takker for 2010. | Madbevægelsen -- danske madblogs - […] fået i løbet af året og jeg håber at jeg kan holde dampen oppe i 2011.Read the original post: Griseriet takker for 2010.Related posts:Griseriet på GastromandGriseriet på tur: Hønsefrikasse m. radisser og […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*