Bagværk

Banan pandekager.

Hvad gør man når ungerne lige har spist de sidste skiver rugbrød og man skal have morgenmad?
Man laver selvfølgelig en omgang lynende hurtige banan pandekager! – det er vigtigt at pointere at man ikke har brug for en undskyldning for at skulle lave disse banan pandekager, da de er super lækre.

Jeg er sulten, så lad os komme igang.

Vi starter med 75gr grahamsmel og 75gr hvedemel.

1 stk banan, de må godt have brune pletter, det betyder blot at de er modne og jo mere modenhed jo mere sødme – til en hvis grænse 😉
Tag frakken af….
Mos bananen. Bananen holder pandekagen sammen, så vi har ikke brug for æg.
Så skal vi bruge 1/3 citron.
Som presses…..
En stor knivspids kanel.
Bland det hele sammen i skålen.
Tilsæt 2dl vand.
Rigeligt med smør…….

Som brunes godt – det giver en nøddeagtig smag som går godt til banenen.
Hæld det brunede smør op i skålen.
Man kan godt udelade det brunede smør, men det giver noget fylde og gør pandekagerne sprøde i kanterne.
1 tsk. bagepulver, så de kan blive lækre og luftige.

Så hælder vi dejen op på panden i passende størrelser.


Lækkert ser det jo ud. Læg mærke til at de er puffet dejligt op.
Så er første portion klar.



Velbekomme.

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *