Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Popcorn m. bacon, timian og rødbede drinks

Heston Blumenthals berømte rødkåls juice med senneps is skulle prøves.
Jeg valgte dog en lidt anden vinkel, i stedet for rødkål brugte jeg rødbede og
i stedet for is lavede jeg sennepsskum.

Nogle gode skiver bacon.


Hak dem.

Steg dem på panden og når de er godt gyldne hældes fedtstof og bacon i hver deres skål.

Rødbede m. skræl.

Rødbede u. skræl.

Skær rødbederne ud i grove stykker.

Gør det samme med nogle agurker.

Rødbede stykkerne skal nu op i en saftpresser og her er det godt med en medhjælper.


Rødbede/agurke juice som sættes på køl.

Hæld en god slat mælk og et par skefulde sennep op i en blender. Blend….
Da det er en grovkornet sennep jeg bruger skal den sies.

Nogle tørrede majskerner hældes op i en meget varm gryde sammen med baconfedtet og lidt
solsikkeolie og pop pop pop.

Og så er vi klar til at servere.
Juicen hældes op i nogle glas og skummet ligges forsigtig ovenpå.


Jeg skal være helt ærlig og sige at den første smagsprøve af juicen var ret god, men da den
blev serveret smagte den ret skidt….jeg er ikke klar over om det er fordi juicen har stået og
trukket, hvilket måske har forstærket den…..men et hit var den bestemt ikke!!!!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*