Bagværk

GRISERIET SIGER TAK FOR 2011

Kære Alle,

Så er endnu et år gået og endnu engang er jeg overrasket og meget taknemmelig over den opmærksomhed som Griseriet har fået.
Griseriet blev skabt med det formål at få flere ud i køkkenet, ved at vise hvor nemt, sjovt og berigende det kan være at lave sin egen mad og hvor vigtigt det er at vi får lidt gastronomisk stolthed tilbage i vores hverdag.

Så det glæder mig usigeligt, at der er så mange der ser ud til at tage godt imod initiativet!

I et forsøg på at fornye den traditionelle kransekage, har jeg lavet lidt forskellige macarons, som de så populært hedder. Det er blot en slags marengs med mandel mel, så de smager af kransekage, men er blot meget mere luftigt.
Til denne nytårsaften skal vi have –
– Cacao macarons m. mørk chokolade ganache.
– Cacao macarons m. hvid chokolade/lakrids ganache.
– Kartoffelskræller macarons m. foie gras creme og hindbær pulver (billedet) (Inspireret af Mielcke/Hurtigkarl)

Godt nytår!

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *