Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

FLÆSKESVÆR M. HINDBÆRPULVER

Så er det på tide at få flæskesværen tilbage på bordet.
Gris og frugt går jo rigtigt godt sammen og derfor virker det også rigtigt godt med hindbærpulveret.
Server dem som appetizer eller som velkomstsnack og med et godt glas champagne eller øl til.

Normalt gør jeg en del ud af at lave alting selv, men flæskesværene har jeg det altså helt fint med at købe hos slagteren og disse er fra slagteren på kultorvet. De tørrede hindbær fra torvehallerne.

Beklager de mange billeder – Det er en utroligt simpel og hurtig ret, men det skal jo se ud af noget  😉

Lad os komme igang.
Vi starter med en pose flæskesvær


Så tager vi en lille håndfuld tørrede hindbær.

Hindbærene kommes op i en blender.

Blendes indtil de er blevet til fint pulver.

Voila. Vær opmærksom på at pulveret klumper efter 10 min. så der skal rykkes lidt hurtigt.

Så ligger vi flæskesværene ud på skærebrædt, fad etc.
Og så ryster vi helt simpelt blot pulveret henover flæskesværene.

Flæskesvær m. hindbærpulver, en lækker og anderledes velkomstsnack – Velbekomme.

 

 

 

Erland - …kun en kommentar : Frækt 🙂

Jan - Tak 😉

Sjønne - Ja det er fandme pimp det der! 🙂

Jan - Det skal der også til en gang imellem 😉

Anders Damm - Go’ lir!

foodMAD - Smukt!

Jan - Tak 😉 .

Gastropassion - Tak. Utrolig frækt og nemt! Må prøves 🙂

Jan - Tak 😉
Det er meget nemt, så det er bare at komme igang 😉

Bastian - Ser super ud! Det skal klart laves. Det ligner frysetørrede hindbær men omtales tørrede hindbær i opskriften… hvad har du brugt?

Jan - Tak 😉
Jeg har brugt frysetørrede hindbær.

Dådyrkølle | Strunk Kristiansen - […] skulle så også finde på noget sjovt. På griseriet.dk havde vi set flæskesvær med hindbærstøv. Det smager rigtig […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*