Appetizer,  Snack

FLÆSKESVÆR M. HINDBÆRPULVER

Så er det på tide at få flæskesværen tilbage på bordet.
Gris og frugt går jo rigtigt godt sammen og derfor virker det også rigtigt godt med hindbærpulveret.
Server dem som appetizer eller som velkomstsnack og med et godt glas champagne eller øl til.

Normalt gør jeg en del ud af at lave alting selv, men flæskesværene har jeg det altså helt fint med at købe hos slagteren og disse er fra slagteren på kultorvet. De tørrede hindbær fra torvehallerne.

Beklager de mange billeder – Det er en utroligt simpel og hurtig ret, men det skal jo se ud af noget  😉

Lad os komme igang.
Vi starter med en pose flæskesvær
Så tager vi en lille håndfuld tørrede hindbær.
Hindbærene kommes op i en blender.
Blendes indtil de er blevet til fint pulver.
Voila. Vær opmærksom på at pulveret klumper efter 10 min. så der skal rykkes lidt hurtigt.
Så ligger vi flæskesværene ud på skærebrædt, fad etc.Og så ryster vi helt simpelt blot pulveret henover flæskesværene.

Flæskesvær m. hindbærpulver, en lækker og anderledes velkomstsnack – Velbekomme.

 

 

 

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *