
MIDDAGEN – MENU
Det var lørdag og lige pludselig kom der gæster. Så gælder det jo om at være kreativ og finde på lidt hurtige lækkerier.
Efter lidt hurtige overvejelser blev menuen:
- Flæskesvær m. brombærpulver.
- Rødbede chips m. røget makrel og hindbær.
- Kammusling m. havtorn og friske hasselnøder.
- Gråand m. kantarelsuppe.
- “Æbleflæsk” m. peberrod.
- Råbuk kølle m. græskar”naise” og urter.
- Selleriis m. æblegranite og lakridsmarengs.
Pigerne valgte i stedet for at tegne et menu kort denne gang at lave personlige bordkort. Meget fine 😉


4 kommentarer
Sjønne
Wow, en fed menu!! – og smukt eksekveret!
Candyfloss-pornoet har jeg overvejet at hoppe på også. Det er altid blæret når man kan “hælde noget over noget” ved bordet 😉
Jan
Tak 😉
Ja at “gøre ting” ved bordet tager altid kegler 😉
Benjamin
Er det så noget candyfloss i køber færdigt eller???
Jan
Candyflossen bliver lavet på min lille candyfloss maskine.