Dessert,  Molekylær Gastronomi

Jordbær is m. *POP*

Dette er verdens nemmeste jordbær is og også den bedste.

Start med en vanille stang. Skær den over på langs og skrab vanille kornene ud.

Tag en pose gode frosne jordbær og kom op i en food processor, sammen med en passende mængde lys rør sukker.

Blend jordbærene groft og tilsæt en god portion god økologisk fløde.


Nu skal det blendes indtil massen er helt ensartet og blød.

Så er vi klar til servering, dog skal der lige en hemmelighed ned i isen.

Sukker m. kulsyre. Også kendt som POP-Rocks, som de fleste sikkert kan huske fra da de var børn. Denne gang uden smag så det kan bruges til en masse sjove ting.

Beklager det rystende billede, jeg var omringet at meget utålmodige børn.
Det blev nu serveret i kopper og det var en stor succes med ekstra knop og pop i isen.


3 kommentarer

  • Jonas

    Hej Jan
    Jeg er vild med din leg med ingredienserne og de sjove detaljer. 🙂
    Hvor køber du ting som POP-Rocks og de andre ingredienser fra andre opskrifter? Det er jo ikke lige noget man finder i supermarkedet.

  • Jan

    Tak tak 😉

    Pop-rocks kan du få hos mcc-shop i tyskland, det er en online butik som har fantastisk mange interessante ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.