Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

PULLED PORK – THE MOVIE

Bum! – Så er vi i gang igen.

Og bare lige for at det ikke bliver ren repetition, ligger vi ud med en video.

Temaet af “Pulled Pork” – og inden I nu alle sammen surfer videre til andre sites og tænker “øv mand, vær nu lidt original”, fordi gud og hver mand, laver pulled pork nu om dage. Så må det originale ved dette indlæg, være at jeg lavede det til 60 personer. Det må da være lidt udover det sædvanlige!?!

Lad os få set lidt på filmen, så op med benene, tag en kop kaffe, øl eller birkesaft og bare rolig, der kommer ikke flere pulled pork indlæg sådan lige foreløbig 😉

 
God fornøjelse.

 

Kim Schulz - Superflot video du har fået lavet der.
Bruger du el-varmelegeme til din Borniak eller hvordan styrer du varmen? Ser ud til at de er almindelig bøgeflis du benytter til røgen. Kan varmt anbefale at benytte andre røg-træ typer som æble, hickory og valnød til din pulled pork. Der er en verden til forskel på røgsmagen i kødet.

Mvh,
Kim

Jan - Tak 😉

Jeg benytter varmelegemet i Borniaken, der kan jeg få den op på 120 grader og der ligger den ret stabilt
og ja jeg benytter alm. bøgeflis. Jeg ved godt at benytte alle mulige andre gode varianter, men jeg foretrækker
den der old-school bacon agtige røg smag 😉

Iøvrigt fed blog du har og lækre ribs du har lavet sidst!

Tommy Jakobsen - Pulled pork er måske ikke det mest interessante længere, men den video der, tager det til et nyt niveau. Virkelig flot video!

Jan - Tak 😉

Naveed Kronholm - Hvor har du/i lejet den ismaskine fra? 🙂

Jan - Den er i øjeblikket privat eje, men vi arbejder på at få den ud i verdenen, hvor den kan skabe lidt glæde 😉

Jeg skal nok sige til når det sker!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*