Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Griseriet på tur: Grillet kammusling m. beurre noisette og smørsauterede radisser.

En bunke friske radisser der i dagens anledning ser kamuflerede ud grundet det røde skærebræt.


Skær top og bund af radisserne, gem toppen.

Kom det op i en gryde med en smule letsaltet vand. Der skal kun lige være vand til at dække bunden af gryden.

Tilsæt en klat smør og kog radisserne let møre. De skal stadigvæk være sprøde inden i. Sauteringen fjernet alt det skarpe i radisserne, så de bliver mere “asparges” agtige.

Smukke store kammuslinger drisles med lidt oliven olie så de ikke sidder fast på grillen.

Så ligges de på grillen og skal have ca. 1 min på hver side, alt efter hvor varm grillen er.

Et kuld færdige kammuslinger.

Tag en god klat smør og brun det på en varm stegepande.
Det skal være tæt på branket. Dette giver smøret en nødde agtigt aroma, som er helt fantastisk.

Og så er vi klar til servering.


Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*