Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Griseriet på tur: Friske Jordbær m. jordbær granité og vanille creme.

Sol, sommer og sommerhus er lig med nye danske jordbær.

Til granitéen bruger vi frosne bær, som koges med vand, rørsukker, lime og lidt ingefær.





Kog det hele op og lad det simre i 20min. Køl væsken ned, fjern de kogte bær og kom det op i en frysepose og lig det i fryseren.

Så skal der laves vanille creme.
Vi starter med en vanille stang. Flæk den og skrab kornene ud.


Kom vanille kornene og vanille stænglerne op i en gryde sammen med ca. 3dl fløde, 8 past. æggeblommer og en smule sukker.


Varm det op til æggene begynder at legere(tykne). Blandingen må ikke komme op og koge, da æggene vil skille og det hele vil se meget underligt ud.
Når massen er tyknet stilles det på køl.

Når granitéen er frosset og vanille cremen er kold er vi klar til servering.


Igen med lidt POP.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*