Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Humledusk ChokoStaude

Humledusk Bryggeriet var et hobby projekt jeg dyrkede i et par år, da hjemmebrygger bølgen var på sit højeste omkring 2005.

En sidste flaske blev fundet i et hjørne af lagrings køleskabet i kælderen, med en kopi af etiketten som dokumentation for indholdet i flasken.


Denne Chokolade stout blev brygget i 2005 og var det første bryg hvor i der blev brugt Valrhona chokolade.





Smagen har udviklet sig løbende siden den blev brygget. 5 års lagring har gjort smagen rund og fyldig med en stor kompleksitet. Smagen er intet mindre end fantastisk. En af de bedste stouts jeg har smagt – I al beskedenhed selvfølgelig 😉

Den uigenkaldeligt sidste flaske Humledusk er nu tom og minderne om timelange bryg seancer, gær eksplosioner etc. kommer tilbage. Læs mere om dette bryg og håndbrygning på Humledusk.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*