Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

OkseBryst, Fyldte Peberfrugter og Brød fritter

Resterne af oksebrystet skal nu bruges, så derfor griller vi nogle peberfrugter,
fylder dem med feta ost og så skal vi have brødfritter til.

Et groft brød gerne dagsgammelt, skæres ud i store stænger.



Og så pensles de med Oliven olie rørt med havsalt.
Hvorefter de får ca. 20 min ved 150grader, de må ikke blive for brune,
da de bliver for hårde.

I mellem tiden tager vi oksebrystet fra i går og plukket det groft evt. med en gaffel.


Det kommer vi så ned i fonden fra i går og så koger vi det hurtigt op og slukker for bluset.
Hvis det koger for længe bliver kødet stortset opløst, så det skal blot varmes så kødet får
lidt saft igen. Tag derefter kødet op og dæk det til så det holder varmen og kog fonden ind
til en glace med en god portion rødvin.

Når glacen er klar kan der evt. tilsættes lidt smør og piskes til den jævner saucen.

Peberfrugterne skal have skåret toppen af og derefter fjernet stilken og diverse
frø og hvidedimser.



Så skal peberfrugterne grilles på en grillpande, eller alm. pande og derefter 10min i ovnen
sammen med brødfritterne.

Mos noget god feta ost med en gaffel og fyld peberfrugterne godt op.

Når fritterne er taget ud af ovnen kan man evt. tage et hvidløgsfed og skrabe henover brødet.
Så er vi klar til at anrette på tallerkenen og klar til at servere.

Velbekomme.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*