Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Sauteret kyllingelever

Det er jo ikke alle der er lige begejstret for indmad, men denne dejlige frokostret er normalt et hit, også hos de “kræsne” gæster.

Det er en hurtig og meget nem ret, så det kan sagtens laves til pludseligt opståede frokoster.

Vi starter med noget godt bacon, i dette tilfælde fra slagteren på kultorvet, som efter min mening har det suverænt bedste bacon.


Imens det svitser på panden, tager vi et par fed hvidløg.

Nogle soltørrede tomater.

Som vi hakker.

Så er vi klar til kyllingeleveren, som hakkes groft.

Når baconen er færdigtstegt, kommer vi lige lidt chili flager på panden og brænder dem “let”


Dernæst kommer vi leveren på panden og sørger for at det bliver stegt godt på alle sider.
Når det er stegt godt kommer vi hvidløg, soltørrede tomater og lidt timian på panden.


Steg det i et par minutter og hæld så en god portion rødvin  på.

Nu skal det reducere til en tyk sauce.

Og så er vi klar til servering. Brug gerne IlFornaio’s Primitivo brød, det er genialt godt.
Man kan så vælge den elegante anretter stil.


Eller gå med “jeg er sulten” stilen.

Lige meget hvilken af udgaverne man vælger, smager det fantastisk.

Anders - HAHA – jeg er sulten stil…

Jeg insisterer på et snarligt gæsteindlæg på Gastromand.dk:)

Jan - Jamen det må vi jo så finde ud af 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*