Griseriet » Hvor lækkerierne mødes

Stegte kammuslinger m. peberfrugts “kompot”

Denne kombination giver en dejligt friskt og let syrligt bidrag til kammuslingernes sødme.

Vi starter med en peberfrugt. Jeg har valgt en af de lange de kødet er “tyndere” og derfor nemmere at lave små stykker ud af.


Hak den fint.

Tag et forårsløg.

Det skal også hakkes fint.

Tag en San Marzano tomat og hak dem semi-fint.

Svits peberfrugterne og forårsløg i olivenolie.

Når peberfrugterne er blevet møre, tilsætter vi den hakkede tomat til perberfrugterne og en slat hvidvin. Reducer en smule.

Slut af med en klat smør.

Steg kammuslingerne i smør. Stegetid varierer selvfølgelig efter størrelsen.

Og så er vi klat til at anrette. Her anrettet med Basilikum/Oliven olie og purløg.


Sif - Det ser dejligt ud! Tak for inspirationen, jeg tror jeg vil prøve at lave kompotten til frokost.

Jan - Velbekomme 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*