• BBQ/Grill

    PULLED PORK – THE MOVIE

    Bum! – Så er vi i gang igen. Og bare lige for at det ikke bliver ren repetition, ligger vi ud med en video. Temaet af “Pulled Pork” – og inden I nu alle sammen surfer videre til andre sites og tænker “øv mand, vær nu lidt original”, fordi gud og hver mand, laver pulled pork nu om dage. Så må det originale ved dette indlæg, være at jeg lavede det til 60 personer. Det må da være lidt udover det sædvanlige!?! Lad os få set lidt på filmen, så op med benene, tag en kop kaffe, øl eller birkesaft og bare rolig, der kommer ikke flere pulled pork indlæg…

  • Ikke kategoriseret

    GRISEN ER TILBAGE!

    Så er Grisen endeligt tilbage igen! Det har været en meget lang pause, alt for lang! De sidste 1 1/2 år har budt på et væld af gastronomiske oplevelser, desværre har jeg bare ikke haft tiden til at lave maden selv. I 2013 boede og arbejdede jeg on/off 1 år i Thailand og blev udsat for et væld af smags indtryk. Jeg fik sågar chancen for at komme på besøg og arbejde i køkkenet hos Bo.lan, som svarer til den thailandske NOMA, en meget stor oplevelse. Derfor var det noget småt med tid, til at vedligeholde Grisen. Men nu er vi hjemme igen og energien er tilbage. Næste indlæg er…

  • Dessert,  Frugt,  Grøntsager

    MIDDAGEN – VII – SELLERI-IS M. ÆBLEGRANITE OG LAKRIDSMARENGS

    Så kom vi frem til desserten og denne gang er det den fantastiske knoldselleri, der får rampelyset. Umiddelbart ikke nogen oplagt kandidat til en dessert, men faktisk smager en let sødet selleri ret meget som marcipan og passer derfor perfekt til det søde køkken. Knoldselleri og æbler er jo bedste venner, så derfor er det oplagt at forkæle sellerien med en æblegranite. Jeg ville gerne give retten lidt “skov og røg” agtige noter, så derfor kommer lakridsen med ind over. Den giver retten det salte “skov” agtige indslag så det hele falder på plads. Alt den snak om dessert gør mig sulten, så lad os komme igang! Vi starter med…