
FLÆSKESVÆR M. HINDBÆRPULVER
Så er det på tide at få flæskesværen tilbage på bordet.
Gris og frugt går jo rigtigt godt sammen og derfor virker det også rigtigt godt med hindbærpulveret.
Server dem som appetizer eller som velkomstsnack og med et godt glas champagne eller øl til.
Normalt gør jeg en del ud af at lave alting selv, men flæskesværene har jeg det altså helt fint med at købe hos slagteren og disse er fra slagteren på kultorvet. De tørrede hindbær fra torvehallerne.
Beklager de mange billeder – Det er en utroligt simpel og hurtig ret, men det skal jo se ud af noget 😉
Lad os komme igang.
Vi starter med en pose flæskesvær
Så tager vi en lille håndfuld tørrede hindbær.
Hindbærene kommes op i en blender.
Blendes indtil de er blevet til fint pulver.
Voila. Vær opmærksom på at pulveret klumper efter 10 min. så der skal rykkes lidt hurtigt.
Så ligger vi flæskesværene ud på skærebrædt, fad etc.Og så ryster vi helt simpelt blot pulveret henover flæskesværene.
Flæskesvær m. hindbærpulver, en lækker og anderledes velkomstsnack – Velbekomme.


12 kommentarer
Erland
…kun en kommentar : Frækt 🙂
Jan
Tak 😉
Sjønne
Ja det er fandme pimp det der! 🙂
Jan
Det skal der også til en gang imellem 😉
Anders Damm
Go’ lir!
foodMAD
Smukt!
Jan
Tak 😉 .
Gastropassion
Tak. Utrolig frækt og nemt! Må prøves 🙂
Jan
Tak 😉
Det er meget nemt, så det er bare at komme igang 😉
Bastian
Ser super ud! Det skal klart laves. Det ligner frysetørrede hindbær men omtales tørrede hindbær i opskriften… hvad har du brugt?
Jan
Tak 😉
Jeg har brugt frysetørrede hindbær.
Pingback: